Bruiloft Ivo & Stephanie
"Zoals drie jaar geleden beloofd zijn we weer bij je terug gekomen! Deze keer heb je onze bruiloft gefotografeerd. Geweldig hoe je, samen met je collega Hilke, op een heel fijne manier onzichtbaar aanwezig was en onze dag hebt vastgelegd. De foto’s geven precies weer hoe wij de dag beleefd hebben. We voelden ons helemaal op ons gemak en ook dat is terug te zien in de foto’s! Daarbij was het voor ons ook geweldig om te zien hoe je zelf geniet van je werk. En ook nu weer een extra compliment voor de ontspannen omgang met onze honden! Niels bedankt voor jouw bijdrage aan onze mooie dag!"
Bruiloft Rik & Colette
"Niels heeft onze bruiloft gefotografeerd afgelopen december. Wij hebben hem bijna niet opgemerkt tijdens de ceremonie, maar later zagen we dat er toch een aantal close-up foto’s bij zaten. Hij is heel enthousiast en ongedwongen tijdens het fotograferen, precies wat wij zochten. Het eindresultaat is geweldig, we zijn er erg blij mee en kunnen hem écht aanbevelen!"
Bruiloft Lars & Ellen
Lars & Nikki
Tuur
Haartransplantatie Kliniek Deborah Smaal
Kirsten
Familie Gootzen
Shannen & Stef
"Op 7-7-2017 hebben wij een superleuke en gezellige huwelijksshoot gedaan bij Niels. Het was een topdag en dat is terug te zien op onze foto's. Alles was heel relaxed en ongedwongen, echt iets wat bij ons past. Op een mooie locatie zijn prachtfoto's vastgelegd. Niels je bent een topper! Bedankt voor de supermooie foto's en voor de leuke en gezellige shoot. Een echte aanrader!"
Back to Top