Milou & Tom
Ilke & Timothy
"Afgelopen weekend foto's laten maken door Niels. Niels is spontaan en zeer enthousiast. Het enthousiasme van Niels is terug te zien in de resultaten. Zeer snel in de communicatie en het nabewerken van de foto's. Wil je graag leuke en professionele foto's, dan ben je bij Niels aan het juiste adres. Niels dankjewel!"
Bruiloft Sven & Melissa
"Niels is echt een topvent! Wij hebben hele mooie foto’s van onze bruiloft. Niels is een super fotograaf en je merkt dat hij hier heel veel plezier in heeft. Hij tovert zo de hele ruimte om op zoek naar het perfecte plaatje. Echt alle foto’s zijn prachtig geworden. Met zijn goeie zin tovert hij bij iedereen een glimlach op zijn/haar gezicht!"
Familie de Louw
Bruiloft Ivo & Stephanie
"Zoals drie jaar geleden beloofd zijn we weer bij je terug gekomen! Deze keer heb je onze bruiloft gefotografeerd. Geweldig hoe je, samen met je collega Hilke, op een heel fijne manier onzichtbaar aanwezig was en onze dag hebt vastgelegd. De foto’s geven precies weer hoe wij de dag beleefd hebben. We voelden ons helemaal op ons gemak en ook dat is terug te zien in de foto’s! Daarbij was het voor ons ook geweldig om te zien hoe je zelf geniet van je werk. En ook nu weer een extra compliment voor de ontspannen omgang met onze honden! Niels bedankt voor jouw bijdrage aan onze mooie dag!"
Bruiloft Rik & Colette
"Niels heeft onze bruiloft gefotografeerd afgelopen december. Wij hebben hem bijna niet opgemerkt tijdens de ceremonie, maar later zagen we dat er toch een aantal close-up foto’s bij zaten. Hij is heel enthousiast en ongedwongen tijdens het fotograferen, precies wat wij zochten. Het eindresultaat is geweldig, we zijn er erg blij mee en kunnen hem écht aanbevelen!"
Bruiloft Lars & Ellen
Lars & Nikki
Tuur
Back to Top