Veel gestelde vragen

Jullie vragen, mijn antwoorden!

Sommige momenten wil je voor altijd kunnen bewaren. Vooral de kleine dingen, hoe iemand je aankijkt met een glimlach of juist de aandacht van iemand die je lief is. Deze mooie momenten maken jou uniek. 
J o u w  v e r h a a l ,  m i j n  v e r t a l i n g 

WERKWIJZE 
Nadat jullie mij een bericht hebben gestuurd, zal ik zo snel mogelijk reageren met een datumvoorstel. Zodra er een match is qua datum, worden andere zaken zoals attributen, kleding en misschien wel het belangrijkste de locatie besproken. Vervolgens zal de shoot plaatsvinden in ongedwongen sfeer op de door jullie uitgezochte locatie. Als laatste maken we een afspraak, zodat de mooiste momenten uitgezocht kunnen worden door jullie!

HOE ONTVANG IK MIJN GEKOZEN FOTO'S? 
De foto's die je hebt uitgekozen worden in de hoogste resolutie op digitale wijze naar je toe gestuurd, zonder logo en zonder watermerk. Zo kunt je optimaal genieten van de mooie momenten. 

WAT ALS HET REGENT?
Het weer is een factor waar niemand invloed op heeft. Hoe er mee om gegaan wordt kunnen we echter wel iets aan doen. Is het ons echt niet gegund tijdens de geplande datum? Dan kunnen we de afspraak in overleg verplaatsen!​​​​​​​